transport-concept-with-cars-street

BVLR

Een branchevereniging behartigt de collectieve belangen van de aangesloten leden. De BVLR is de Branche Vereniging Leveranciers Rittenregistratiesystemen. Wij zijn dus een vereniging van en voor Nederlandse bedrijven, welke actief zijn op het gebied van de automatische ritregistratie, fleet-management, track & trace en kilometerregistratie.

Dit “kwaliteitslabel” biedt de gebruikers meer zekerheid over:

01

De producten aangeboden door de aangesloten leden voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. Alle leden hebben het Keurmerk, uitgegeven door de Stichting Keurmerk (RRS) RittenRegistratieSystemen.

02

De financiële continuïteit van de aangesloten partijen.

03

Garantie op UW data middels een Data Escrow.

04

Integriteit middels een gedragscode, die alle leden hebben geaccepteerd.

05

Het continue streven van de aangesloten leden naar verbetering en opwaardering van de kwaliteit van de dienstverlening.

Lidmaatschap BVLR

Met alleen het Keurmerk bent u er niet, dit is wel een garantie op het product zelf, maar zegt nog niets over de organisatie/leverancier daarachter.

De leveranciers van RRS die aangesloten zijn bij de BVLR zijn Certified Member. Dit is het kwaliteitslabel van de Branche Vereniging Leveranciers Ritregistratiesystemen. Dit kwaliteitslabel biedt zowel de klant als medewerkers garanties en onderstreept het voortdurende streven van de Certified Members naar verbetering en opwaardering van de kwaliteit van de dienstverlening.

Het woord ‘kwaliteit’ ligt tegenwoordig op ieders lip. En hoewel iedereen hetzelfde woord ‘kwaliteit’ gebruikt, is het maar de vraag of ook iedereen er hetzelfde mee bedoelt. Er zijn, in de loop van de jaren, heel veel definities van het begrip ‘kwaliteit’ gegeven. Voor de BVLR leden betekent kwaliteit in eerste instantie: Voldoen aan de verwachtingen en meer van de klant en fiscus. De BVLR leden weten waar ze mee omgaan op het gebied van telematica, en stellen dan ook de hoogste eisen aan kwaliteit.

Partners

Met de onderstaande partijen hebben wij vooral samengewerkt om te komen tot het keurmerk (SKRRS). Wij blijven samenwerken met deze partijen om u te voorzien van de hoogst mogelijke kwaliteit, de meest waardevolle informatie en een zo sterk mogelijke lobby richting overheid en de politiek.

Aangesloten bedrijven

Nieuwsberichten

VVD Pleit voor kilometerheffing EV’s

De VVD wil eigenaren van emissieloze auto’s per gereden kilometer laten betalen, blijkt uit het concept-verkiezingsprogramma van de partij. Met dit voorstel wil de liberale

Contactgegevens

Lorem ipsum dolor sit amet, constur ading elit. Nulla sit amet molestie nibh, vel suscipit felis.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.