Partners

Met de onderstaande partijen hebben wij vooral samengewerkt om te komen tot het keurmerk (SKRRS). Wij blijven samenwerken met deze partijen om u te voorzien van de hoogst mogelijke kwaliteit, de meest waardevolle informatie en een zo sterk mogelijke lobby richting overheid en de politiek.

VZR

De Vereniging Zakelijke Rijders behartigt de belangen van alle berijders met een auto van de zaak. U krijgt van ons informatie en u kunt ons vragen stellen. Wij werken volgens een manifest met heldere kernwaarden en wij lobbyen in Den Haag en Brussel.
www.vzr.nl

SKRRS

De Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen geeft het Keurmerk uit. Deze Stichting is volledig onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. De Stichting staat onder toezicht van een Raad van Toezicht die ook op andere keurmerkstichtingen als “Zeker-OnLine” en “Betrouwbare Afrekensystemen” toeziet.
www.keurmerkritregistratiesystemen.nl

Belastingdienst

U kunt hier de film downloaden.
www.belastingdienst.nl

RAI

RAI staat voor Rijwiel en Automobiel Industrie. De vereniging is opgericht op 17 december 1893. RAI Vereniging behartigt de belangen van 550 fabrikanten en importeurs van personenauto’s en vrachtauto’s, aanhangwagens en opleggers, carrosserieën en speciale voertuigen, motorfietsen en scooters, brom- en snorfietsen en fietsen. Ook de leveranciers van onderdelen en van garage-uitrusting zijn bij RAI Vereniging aangesloten.
www.raivereniging.nl

Bovag

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 10.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur, autowassen, verkeersopleidingen en tankstations zijn welkom als lid. BOVAG dient voor deze bedrijven als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. BOVAG lobbyt, adviseert en organiseert kwaliteitszorg.
www.bovag.nl

We zijn altijd opzoek naar partners